Kids Weekend in het teken van Frozen 2.

Kids Weekend in het teken van Frozen 2.

november 21, 2019 0 Door Uitjes in Nederland

Kinepolis organiseert regelmatig diverse leuke evenementen. Komend weekend (23 & 24 november 2019) is er het Kids Weekend. Dit Kids Weekend staat helemaal in het teken van de nieuwe Disney-film Frozen 2. In diverse bioscopen van Kinepolis worden er op diverse manieren extra activiteiten georganiseerd. Meer hierover lees je in deze blog.

De Disney-film Frozen 2. 
Vanaf 20 november 2019 kan je de nieuwe Disney-film Frozen 2 bekijken in de bioscopen. In de film gaat Elsa samen met Anna, Kristoff, Olaf én Sven op een avontuurlijke en opmerkelijke reis. Tijdens deze reis hopen ze achter te komen waarom Elsa werd geboren met magische krachten. In de eerste film van Frozen vreesde Elsa dat haar krachten te veel voor de wereld waren, maar in Frozen 2 hoopt ze of ze wel genoeg krachten heeft.

Kijkwijzer adviseert een minimaal leeftijd voor de kijkers van 6 jaar. De film duurt 103 minuten lang, exclusief reclame én pauze, is te zien in 2D, 3D en MX4D3D én kan je bekijken in het Nederlands gesproken of Engels gesproken en Nederlands ondertiteld.

Kids Weekend in het teken van Frozen 2.
Op zaterdag 23 en zondag 24 november 2019, is er in alle Kinepolis een Kids Weekend in het teken van Frozen 2. In de bioscoop kan je voor dat je de de film gaat bekijken diverse activiteiten doen, die aansluiten bij de film. Als je tijdens het Kids Weekend verkleed komt als een van de Frozen figuren, maak je bij elke Kinepolis bioscoop kans op een LEGO pakket.

De activiteiten starten 1 uur voor de start van de film. De filmtijden zijn verschillend per bioscoop, maar zijn tussen de 10.00 uur en 17.00 uur. Bij binnenkomst ontvang je een welkomstlimonade en er zijn allerlei activiteiten voor kinderen, zodat ze (onder meer) lekker kunnen kleuren en knutselen. Alles is natuurlijk in Frozen-stijl. Zo kan je bij een aantal bioscopen een marshmallow-sneeuwpop maken én krijgt iedere bezoeker een leuke goodie mee naar huis. Bij de Kinepolis in Utrecht en Breda is zelfs een indoorschaatsbaan waar je kan schaatsen.

Tijdens het Kids Weekend betalen kinderen €1,- extra entree op het bioscoopkaartje dan op andere dagen.
De Kids Weekenden kan je bezoeken in de Kinepolis bioscopen in Almere, Breda, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Hoofddorp, Huizen, Jaarbeurs Utrecht, Oss, Schagen en Zoetermeer.

Meer informatie over het Kids Weekend én hoe laat Frozen 2 bij de Kinepolis in jou buurt speelt, lees je op de website van Kinepolis.

*Door op de link (onderstreept in het blauw) te klikken, kom je op de website voor meer informatie.

Deze website wordt op dit moment nog uitgebreid, eerder kon je blogs over uitjes lezen op Jeanetblogt.nl