Jeanetblogt gaat uitbreiden met de website Uitjes in Nederland.

Jeanetblogt gaat uitbreiden met de website Uitjes in Nederland.

november 10, 2019 0 Door Uitjes in Nederland

Welkom op de website Uitjes in Nederland. Eerder plaatste ik blogs over uitjes én mijn leven op Jeanetblogt.nl. De website Jeanetblogt.nl, gaat uitbreiden met de website Uitjesinnederland.com. De komende maanden zullen er op beide sites wat veranderingen plaats vinden. Ik had kunnen wachten met deze bekendmaking tot 1-1-2020 of misschien later, maar waarom wachten? Ik vertel jullie namelijk met veel enthousiasme nu al over mijn plannen. Als je zwanger bent, vertel je dit toch ook niet als de baby er al is?  Meer over de uitbreiding, lees je in deze blog. 

Hoe het begon. 
In 2017 ben ik begonnen met het schrijven over gratis uitjes in mijn omgeving. Ik kwam er namelijk achter dat er veel mensen in de omgeving waren die de leuke gratis uitjes in de buurt nog niet wisten. Al snel was hier veel belangstelling voor.  Eerst ben ik alleen gaan schrijven op Facebook over gratis uitjes.
Niet veel later, maakte ik nog een pagina aan om over meer onderwerpen, zoals het ouderschap, mijn werk als gastouder en de dingen die we nog meer doen. Het schrijven en delen, waardoor ik anderen mag informeren en soms inspireren vind ik erg leuk om te doen.

In 2018 ben ik begonnen met de website Jeanetblogt. Op deze manier zijn de dingen die ik heb geschreven, gemakkelijker terug te vinden. Blogs schrijf ik over mijn persoonlijke ontwikkeling, over het ouderschap maar ook zeker over uitjes. Elke vrijdag komt er standaard een bericht of blog over een uitje. 

In 2019 maak ik een apart Instagramaccount aan voor Jeanetblogt, op deze manier deel ik ook diverse dingen vanuit ons leven. De Instagramposts, kan je vaak ook lezen op mijn Facebookpagina aangezien niet iedereen Instagram heeft. 
Op Facebook maakte ik een aparte Facebookgroep aan waar iedereen berichten kan delen over Uitjes in Nederland. 

Nu bijna 2020, wordt de website Jeanetblogt te klein voor alle uitjes. Ik heb daarom besloten om deze website, Uitjes in Nederland, op te zetten en hier veel uitjes te gaan bundelen. Zodat je op deze website veel inspiratie kan vinden voor een uitje in Nederland.

De blogs die ik schrijf zijn bedoeld om anderen te informeren, te inspireren en wellicht ook te steunen. Dit hoop ik dan ook zeker in 2020 te mogen en kunnen doen. 

Uitbreiden met de website Uitjes in Nederland.
De website Uitjes in Nederland is nog lang niet af én zal ook niet af komen. Want er zijn énorm veel uitjes in Nederland te doen én er komen regelmatig nieuwe uitjes bij.

Ik had natuurlijk kunnen wachten tot 1-1-2020, een nieuw jaar beginnen met een nieuwe website. Maar waarom zou ik hiermee wachten? Als je zwanger bent, vertel je dit toch ook niet als de baby er al is? En ik weet wel een baby is wat anders dan een website, maar beide moeten groeien. En door te groeien, wordt het groter. Een website is er dus wel een beetje mee te vergelijken. De website is nu bekend, ik zal de komende maanden beide websites bij gaan werken én op deze manier veranderen en laten opgroeien. Gewoon kijken hoe het gaat, waar ik inspiratie én motivatie voor heb én wat me lukt. 

Eerst wou ik wel wachten tot 1-1-2020 én dan de site perfect klaar voor gebruikt te hebben. Maar dan zet ik mezelf onder druk. Perfect gaat de site niet woorden, want wat voor mij perfect is, zal voor een ander niet perfect zijn. Daarbij komt dat door mijn burn-out, ik écht per dag moet kijken wat me wel/niet lukt én ik daardoor ook geen druk en stress kan én wil hebben met deze website. Ik heb moeten leren voor mezelf te kiezen én te doen wat me lukt. Dingen die niet lukken, kan ik dat ook beter niet doen want als ik ze wel doen kost het me het driedubbele qua energie, wat zorgt voor pijn, onrust, frustratie en daar wordt niemand blij van. 

Bloggen doe ik omdat ik het leuk vind, ik verdien er (bijna) niets mee én ik wil het ook met plezier én zonder me verplicht te voelen blijven doen. Dus de website Uitjes in Nederland zal ik op mijn eigen tempo en eigen manier beetje bij beetje gaan invullen. 

De uitjes die ik heb geschreven op Jeanetblogt.nl, zullen daar ook op blijven te vinden. De website Uitjes in Nederland, zal daarom soms je doorsturen naar Jeanetblogt.nl.
Maar niet alleen ik schrijf over uitjes. Er zijn vele bloggers én andere websites die ook over uitjes schrijven. Op mijn website zal ik je ook door linken naar andere website’s. Ik kan namelijk niet alle uitjes in Nederland bij langs én daarbij lijkt het me veel mooier om elkaars krachten te kunnen bundelen.

Mijn idee met de website Uitjes in Nederland is het delen van alle uitjes die je in Nederland kan doen. Gratis uitjes, pretparken, dierentuinen, speeltuinen, maar ook restaurants, winkeltips in diverse steden, hotspots, vakantieparken, campings, oftewel alles wat te maken heeft met een dagje of meerdere dagjes uit in Nederland.

De Facebookpagina Gratis er op uit in Nederland, had ik eerst alleen voor de gratis uitjes. Maar ga ik nu gebruiken voor de website Uitjes in Nederland.

De Facebookpagina én Instagramaccount Jeanetblogt, zal blijven bestaan voor zowel de blogs die ik op Jeanetblogt plaats, de blogs die ik op Uitjes in Nederland plaats, maar ook voor het delen van andere dingen in me leven die ik niet op de websites plaats maar alleen op Instagram en Facebook. 

Op mijn website Jeanetblogt.nl, blijf ik uiteraard ook nog schrijven over het moederschap, mijn persoonlijke ontwikkeling en andere dingen in mijn leven. 

Ik zit vol inspiratie, maar niet alles lukt in 1x. Ik neem de tijd, doe het rustig aan en zie wel hoe snel het gaat. Haastige spoed, is zelden goed.