Monster Jam is op 3 en 4 december in Gelredome in Arnhem.

Monster Jam is op 3 en 4 december in Gelredome in Arnhem.

augustus 24, 2022 5 Door Uitjes in Nederland

Monster Jam komt het weekend van 3 en 4 december 2022 terug naar het Gelredome in Arnhem! Een geweldig evenement met brullende motoren, races en ongelofelijke stunts van de meer dan 5000 kilo wegende Monster Jam trucks en hun coureurs. In deze blog lees je meer over het evenement. 

Onverwacht, onvoorspelbaar en onvergetelijk, dat is Monster Jam. In deze race klasse strijden atleten van wereldklasse om kampioenschappen op perfect aangelegde, onverharde parcours met steeds evoluerende, ultramoderne trucks, die zij tot het uiterste drijven. Naast de 350 live-events die over de hele wereld plaatsvinden, breidt het merk Monster Jam zich ook steeds verder uit met producten, merchandise en inhoud, waardoor de aandacht en het plezier het hele jaar door levend gehouden wordt.

Contents

Back in action!

Feld Entertainment, producent van o.a. Monster Jam en Disney On Ice, werd net als zoveel andere live-entertainment bedrijven zwaar getroffen door de COVID-19 pandemie. Maar sinds de opleving van de entertainmentindustrie heeft het bedrijf in Amerika alweer miljoenenfans mogen ontvangen. Nederland is, na het Verenigd Koninkrijk, het eerstvolgende land dat is aangekondigd in de Europese tour van Monster Jam. Feld Entertainment is met jaarlijks 30 miljoen bezoekers, wereldwijd leider op het gebied van de productie en presentatie van rondreizende liveshows voor de hele familie. De producties van Feld Entertainment, waaronder Monster Jam, Monster Energy Supercross, AMSOIL Arenacross, Disney On Ice, Disney Live! Sesame Street Live! en Marvel Universe Live! zijn in meer dan 75 landen, op 6 continenten te zien.

monster jam

Freestyle-, Skills- en Racingcompetities

Wereldberoemde Monster Jam trucks, waaronder de legendarische Grave Digger, 12-voudig wereldkampioen Max-DTM, El Toro Loco en Megalodon verleggen alle grenzen in Freestyle-,Skills-en Racing-competities op het speciaal aangelegde off-the-road parcours in het stadion. De halsbrekende toeren, technische tricks en waanzinnige sprongen van de FMX freestyle motorcrossers zorgen voor een extra adrenaline kick. Iedereen houdt van Monster Jam! De bezoekers van Monster Jam zijn heel divers: van jong tot oud, van gezinnen met kinderen tot groepen vrienden en van autofans tot sensatiezoekers. Net zo divers zijn de coureurs van de monster trucks. En dat niet alleen, het zijn ook allemaal buitengewoon goedgetrainde mannelijke en vrouwelijke atleten van wereldklasse. Ze hebben niet alleen fysieke kracht en mentaal uithoudingsvermogen, maar beschikken ook over unieke vaardigheden. Ze pushen hun trucks tot het uiterste met back flips, verticale stunts en het racen met snelheden tot ver over de 100 kilometer per uur over een ruig parcours. Niet voor niets heeft Monster Jam over de hele wereld fans, die gek zijn op deze enerverende live motorsport actie. Monster Jam Pit Party En alsof de wedstrijden nog niet genoeg zijn, is er ook een Monster Jam Pit Party voorafgaand aan de show. De Pit Party is de enige plaats waar fans de enorme trucks van héél dichtbij zien, hun favoriete coureurs en teams ontmoeten, foto’s nemen, handtekeningen scoren, meer inzicht krijgen in hoe deze technische hoogstandjes zijn gebouwd en andere activiteiten beleven. Enkele indrukwekkende feiten over Monster Jam: Elke motor levert ongeveer 1.500 pk. Het duurt 1.500 manuren om een baan te bouwen en te verwijderen. Een band van een Monster Jam truck is maar liefst 1.68 meter hoog.

Informatie en tickets

Wanneer: Zaterdag 3 en zondag 4 december 2022

Tijden:
Pit Party is van 10.30 – 12.00 uur. Hiervoor moet je aparte kaarten kopen!
De Pit Party is de enige plaats waar fans de enorme trucks van héél dichtbij zien, hun favoriete coureurs en teams ontmoeten, foto’s nemen, handtekeningen scoren, meer inzicht krijgen in hoe deze technische hoogstandjes zijn gebouwd en andere activiteiten beleven.

Monster Jam, De show is van 13.00 – 15.00 uur

Prijzen:
De prijzen van de tickets zijn afhankelijk van welke ring je zit én of je kiest voor een voordeelticketpakket van 4 tickets.
Voor de prijzen kan je daarom het beste even kijken op de website van Monster Jam.

Parkeerkosten:
P-Guarantee: Euro 27,50
Wil je verzekerd zijn van een parkeerplaats op P-GelreDome? Bestel dan een ‘Guarantee Ticket’. Deze geeft tot 15 minuten voor aanvang van de show een garantie op parkeerplaats P1 GelreDome.

P-Bezoekers: Euro 13,50 
P-Bezoekers kost Euro 13,50 online en op het parkeerterrein Euro 20,-. Een P-Bezoekers ticket geeft je toegang tot een parkeerplaats die op dat moment in gebruik is. Dit ticket geeft geen garantie tot de parkeerplaats P-GelreDome. Let op: Het kan zijn dat je bij extreme drukte moet uitwijken naar omliggende parkeerterreinen. Volg de gele borden naar de parkeerplaatsen.

Rolstoelgebruikers
Rolstoelplaatsen zijn alleen telefonisch te reserveren via de klantenservice op 0900-3001255 (lokaal tarief). De klantenservice is geopend van van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 19:00 uur en zaterdag van 10:00 uur tot 18:00 uur. Per rolstoelplaats kan maximaal één begeleidersplaats worden bijgeboekt. Rolstoelplaatsen zijn beperkt beschikbaar.

Winnen.

De winactie is inmiddels gesloten en desbetreffende winnaar heeft de kaarten inmiddels ontvangen.

Je kan kaarten bij mij tot 31 augustus 2022, 4 kaarten winnen.

Wat moet je hiervoor doen:
– Reageer in een reactie met wie en waarom je hier graag heen wilt.
Let op reacties onder het originele bericht op mijn Instagrampagina, Facebookpagina of website gelden alleen. Reacties onder berichten die gedeeld zijn zie ik namelijk vaak niet.

Niet verplicht maar natuurlijk wel superlief als je:
– mijn bericht deelt en mijn pagina hierin tagt.
– mijn volgt op Instagram/Facebook, als je dat nog niet doet.
– mijn social media accounts en/of website delen met vrienden, familie en kennissen.

De winnaar ontvangt 4 x Cat 1 tickets voor de show van Monster Jam op zondag 4 december om 13.00 uur met een waarde van € 50,= per ticket. Let op de tickets voor de PIT party zijn hierbij niet inbegrepen! De tickets zijn niet inwisselbaar voor geld, een ander ticket, een ticket geldig in een andere periode of anderszins.

De winactie sluit op 31 augustus. Er wordt willekeurig één winnaar gekozen uit de deelnames van zowel Facebook, Instagram en mijn website. Ik neem contact op met de winnaar via privé bericht als er via social media gereageerd is en via de mail als er via de website gereageerd is. Als de winnaar niet binnen 48 uur reageert, kies ik een andere winnaar. Deze promotionele actie is op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd, beheerd door of geassocieerd met Facebook of Instagram. Een aankoop is niet noodzakelijk. Meerdere deelnames per persoon zijn niet toegestaan. De actie is geopend voor inwoners van Nederland en België.

Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op MonsterJam.nl

 

Wij waren erbij!

 

Zelf konden wij door deze samenwerking op zondag 4 december genieten van deze show. Het was monsterachtig en we hebben enorm genoten.
Meer daarover lees/zie je op Instagram.

Deze blog is in samenwerking met Monster Jam #ad