Indooruitjes in Nederland

Indooruitjes in Nederland

juli 15, 2020 0 Door Uitjes in Nederland

In 2017 ben ik begonnen met het schrijven over uitjes in Nederland. Van elke provincie is inmiddels een lijst met gratis uitjes op mijn website te vinden.  In 2019 ben ik begonnen met ook voor elke provincie een lijst met indooruitjes te maken. Nog niet voor elke provincie is er een lijst, maar wel voor een aantal provincies.
In deze blog heb ik alle provincies voor je op een rijtje gezet, waarvan al een blog is met een lijst van indooruitjes. Zo kan je gemakkelijk een indooruitje vinden bij jou in de buurt. Heb je aanvullingen laat het me dan gerust weten!

Je kan natuurlijk er ook voor kiezen om wel naar het bos te gaan, te rennen door de plassen en samen te gaan dansen in de regen. Maar soms is het ook wel fijn om een indooruitje te doen, vooral tijdens een regenachtige vakantiedag. Ik heb me énorm verbaasd hoeveel leuke indooruitjes er in te doen zijn. Er is nog zoveel meer leuks dan alleen Ballorig en/of Monkeytown!

Provincie Groningen
Provincie Friesland
Provincie Drenthe
Provincie Flevoland
Provincie Overijssel

Van de andere provincies heb ik nog geen indooruitjeslijst gemaakt, deze komt later een keer. Wel is er voor elke provincie een blog met gratis uitjes.

Wil je wel thuis blijven of geen geschikt indooruitje kunnen vinden?
Tips voor activiteiten tijdens een vakantiedag thuis. 
– 100 activiteiten die je thuis kan doen. 

Voor meer informatie, kan je klikken op de blauwe tekst met informatie waar je naar toe wilt, je gaat dan automatisch naar de website met meer informatie.

Het kan zijn dat er dingen zijn veranderd aan een uitje, merk je iets op dat niet klopt, laat het me dan gerust weten zodat ik het kan aanpassen.

Meer (gratis) uitjes vind je op:
– de website Uitjesinnederland.com,
– op de Facebookpagina Uitjes in Nederland,
– in de Facebookgroep Uitjes in Nederland
– op mijn Instagramprofiel.

Kijk gerust ook eens bij mijn andere blogs op mijn website over het ouderschap, tips voor je eigen persoonlijke ontwikkeling, reviews van diverse producten en meer leuke persoonlijke en informatieve blogs.

Sinds 2017 ben ik begonnen met het delen van diverse leuke uitjes, de reden hiervan was dat ik merkte dat lang niet iedereen weet hoeveel mooie leuke dingen er te doen zijn in de omgeving. Met mijn blogs hoop ik meer bekendheid te geven aan álle leuke uitjes in Nederland, ook de uitjes die niet gemakkelijk te vinden zijn via Google, zoals een natuurspeeltuin of leuke boswandeling.
Eerst schreef ik alleen op Facebook over gratis uitjes in het Noorden. Naast het bloggen over uitjes, schrijf ik ook blogs over onderwerpen in mijn leven zoals het ouderschap. Door de grote belangstelling besloot ik om een website te maken, zodat het gemakkelijker terug te lezen is. Inmiddels ben ik gaan schrijven over uitjes in heel Nederland, heb ik een aparte instagramaccount voor de uitjes waardoor het makkelijker terug te kijken is en een aparte website waar je de uitjes gemakkelijker terug kan lezen. Doordat er een groot gedeelte van de uitjes ook nog op mijn andere website staan, kan het voorkomen dat je via een link naar de andere website wordt gelinkt.
De meeste uitjes zijn gratis, de betaalde uitjes betaal ik meestal zelf, de benzine betaal ik zelf en de uren die ik er in stop om blogs te schrijven zijn ook mijn eigen tijd. Heel soms is er een samenwerking, waarbij ik een of meerdere toegangskaarten ontvang. Ik schrijf dus (nog) niet om hier mijn boterham mee te verdienen. Wil je er toch iets voor betalen, bestel dan iets via bol.com. Dit kost voor jou niets extra’s, maar van je aankoopbedrag krijg ik maximaal 8% aan commissie. Op deze manier kan ik de gemaakte kosten voor benzine, mijn website, tijd om over de uitjes te schrijven en andere gemaakte kosten betalen.
Daarnaast zou ik het superleuk vinden als steeds meer mensen door mijn blogs leuke uitjes ontdekken. Deel daarom gerust met vrienden, familie, buren, collega’s en andere mensen waarmee je om gaat mijn website. Zodat er nog meer mensen te weten komen van deze website vol met uitjestips. De website wordt nog regelmatig bijgewerkt, waardoor er steeds meer uitjestips op komen te staan.