Naar de bioscoop, een geschikt uitje voor in de kerstvakantie.

Naar de bioscoop, een geschikt uitje voor in de kerstvakantie.

december 27, 2019 0 Door Uitjes in Nederland

In de kerstvakantie draaien er diverse topfilms, een bezoekje aan de bioscoop is dan een zeer geschikt uitje voor in de kerstvakantie. Kinepolis heeft in de kerstvakantie een leuke actie waardoor je in 2020 met korting naar de bioscoop kan gaan. Meer over welke films er draaien én de actie lees je in deze blog. 

Er is voor ieder wat wils tijdens de kerstvakantie bij Kinepolis! Gezinnen kunnen hun hart ophalen met Frozen 2Mees Kees In De WolkenSpionnengeheimen en Buurman & Buurman Experimenteren Er Op Los. Geniet romantisch samen in de Cosy Seats van Last Christmas of ga op avontuur met Jumanji: The Next Level. En de langverwachte afsluiter van de Skywalker Saga, Star Wars: The Rise Of Skywalker draait bij Kinepolis in 2D, 3D, Laser ULTRA én MX4D waarbij je de film écht beleefd.

Tickets voor in de kerstvakantie zijn nu te koop
Meer informatie over alle films die in de kerstvakantie te zien zijn, vind je op de website van Kinepolis. Zeker weten dat je in die drukbezochte periode jouw favoriete film kunt zien?
Boek dan nu vast je tickets!

ComeBack in 2020 
Iedereen die in de kerstvakantie bij Kinepolis naar de film gaat, krijgt een leuk extraatje: na je filmbezoek ontvang je een kortingscode waarmee je na de vakantie voor maar €8,- nóg een keer naar de film kunt! Check de actievoorwaarden op de website.

Welke film zou jij in de bioscoop willen zien?

Voor meer tips voor uitjes in de kerstvakantie, kan je kijken in de blog met uitjes in de Kerstvakantie