Vakantiebeurs: De beurs waar je inspiratie krijgt voor je vakantie.

Vakantiebeurs: De beurs waar je inspiratie krijgt voor je vakantie.

december 18, 2019 0 Door Uitjes in Nederland

De (zomer)vakantie lijkt wellicht nog heel ver weg, maar voor je het weet is het zover. Heb je nog geen plannen en ben je nog op zoek naar inspiratie? Dan is wellicht de vakantiebeurs de plek waar je ideeën op kan doen, plannen kan gaan maken én alvast even kan wegdromen bij je vakantie.

Vakantiebeurs.
Van 16 t/m 19 januari wordt voor de 50ste keer de Vakantiebeurs georganiseerd. Deze beurs is te bezoeken in de Jaarbeurs in Utrecht en is geopend van 09.30 tot 17.30 uur, zaterdagavond tot 20.00 uur.
Diverse campings, hotels, vakantieparken, reisbureaus en andere vakantieorganisaties staan er op de vakantiebeurs om je te voorzien van inspiratie voor de vakantie. Er is een breed programma met veel inspiratie en activiteiten voor een leuk gezellig én inspirerend dagje uit voor jong en oud. De vakantiebeurs laat je diverse vakantiemogelijkheden zien van verschillende landen, zoals Afrika, Australië, Azië, België, Bulgarije, Caribbean, Duitsland, Oostenrijk, USA en natuurlijk ook Nederland.
Parkeren kan het beste bij een Park & Ride in de omgeving van Utrecht, zo voorkom je dat je in de file komt én ben je minder geld kwijt aan parkeerkosten.
Je kan er ook voor kiezen om met de trein te komen. Voor €28,- heb je een 2de klas dagretour voor 1 persoon, vanaf elk treinstation in Nederland naar Utrecht Centraal én 1x entree voor de vakantiebeurs.

Activiteiten en entertainment.
Er zijn diverse activiteiten te doen. Je kan selfies maken, kookworkshop volgen, proefduik maken in de duiktank, levensechte VR experciences doen, abseilen, rondje in het kleinste reuzenrad, maak kennis met de watersporten suppen, kayakken en zeilen, klimmen op de 8 meter hoge klimmuur, wijn proeven bij de wijnproeverij, tangoworkshop, cameraworkshop, bekijk diverse theatershows, geniet van de diverse soorten muziek en proef de diverse hapjes en drankjes van over de hele wereld.
Kinderen kunnen zich ook volop vermaken bij de Vakantiebeurs Kids Club. Het animatieteam heeft diverse leuke activiteiten voor kinderen zoals meet and greet met bekende mascottes, film kijken, knutselen, spelletjes doen, genieten van een voorleesverhaal, springen op het springkussen en natuurlijk kan de minidisco niet ontbreken.

Themaroutes en inspiratie.
De vakantiebeurs heeft diverse routes samengesteld, zodat je niks hoeft te missen tijdens je bezoek. Maar je kan natuurlijk ook zelf bepalen hoe je je route op de vakantiebeurs loopt.
Op de vakantiebeurs zijn 3 verschillende routes:
1. De kidsroute is voor de bezoekers met kinderen, samen met je kind(eren) op ontdekkingstocht en samen inspiratie op doen voor de vakantie.
2. De soloroute is er voor iedereen die graag alleen op reis gaat, diverse specialisten vertellen tijdens deze route over hun soloreizen.
3. Ben je iemand die liever op actief is op de fiets of te voet? Dan is de fiets- wandelroute de geschikte route voor je, tijdens deze route wandel je langs actieve vakantiebestemmingen, reisorganisaties en hotels.

Tickets
Tickets kan je online bestellen. Kinderen tot 16 jaar zijn gratis!
Tot 27 december bestel je je tickets voor €10,- in plaats van €15,- aan de kassa. Daarnaast krijg je enorm veel voordeel, je ontvangt namelijk een gratis Voyago reismagazine jaarabonnement, een kortingsvoucher t.w.v. €100,- van Captain Cruise, een kortingsvoucher t.w.v. €50,- van Isropa Reizen, gratis cursus Smartphonefotografie t.w.v. €59,95, €10,- korting op een cursus fotografie van Zoom.nl én je maakt kans op een Isropa Reizen reischeque t.w.v. €1000,-.

Doe mee met de winactie én win vrijkaarten. 
Vakantiebeurs viert feest. En juist, wie jarig is, trakteert! In samenwerking met de vakantiebeurs mag ik 4 vrijkaarten verloten onder mijn volgers.
Wil je graag mee doen? Kijk eerst even in je agenda (en in de agenda van de persoon die je graag mee wilt hebben) of je ook écht daadwerkelijk kunt én besef dat het in Utrecht is. Als je kan én ook daadwerkelijk van plan bent om te gaan, dan kan je meedoen aan de winactie.

Om te kunnen winnen moet je:
– Mijn Facebookpagina Er op uit in Nederland liken en/of mijn Instagramprofiel Jeanetblogt volgen.
– Het bericht op Facebook en/of Instagram liken.
– In een reactie vertellen, waarom jij graag naar de vakantiebeurs wil én met welke volwassene je heen wilt. Als je liever alleen gaat of alleen met je zoon/dochter (onder de 16 jaar) kan dit natuurlijk ook vermeld dit dan ook in je reactie. Door te laten weten met wie je er heen wilt, weet ik hoeveel kaartjes je moet krijgen. Je krijgt namelijk maximaal 4 kaartjes, maar als er maar 2 nodig zijn kunnen de andere twee kaartjes aan een ander gegeven worden.

Niet verplicht maar wellicht wel leuk:
– De Facebookpagina van Vakantiebeurs liken en/of hun Instagrampagina volgen.
– Mijn andere Facebookpagina Jeanetblogt liken.
– Lid zijn van de Facebookgroep Uitjes in Nederland, zodat je meer uitjes in Nederland ontdekt.

Extra winkans als:
– Je meedoet op Facebook én Instagram, betekend extra winkans.
– Het bericht deelt.
– De persoon waarmee je mee heen wilt gaan, ook mee doet is dit weer extra winkans.

Op 24 december kies ik de winnaar uit. Zodat als je niet hebt gewonnen, nog met de vele voordelen de tickets kan kopen.

Wegens privacyregels worden de winnaars niet meer bekend gemaakt op internet en social media. De winnaars krijgen een privébericht.