Tips voor de zoektocht voor een leuk uitje

Tips voor de zoektocht voor een leuk uitje

juni 30, 2021 0 Door Uitjes in Nederland

De (zomer)vakantie, een weekend, de lockdown, oftewel momenten met de kinderen (extra) thuis. En dat kan soms best pittig zijn, je wilt de deur graag uit maar hebt geen idee waar naar toe. Op mijn website, en social media accounts kan je diverse leuke tips vinden voor een dagje uit. Mijn plan was een uitgebreide blog te schreven vol met tips voor 6 weken zomervakantie, maar de energie en rust heb ik daar op dit moment niet voor. En inmiddels heb ik deze blog aangepast naar een algemenere blog, waarin tips staan als je op zoek bent naar een leuk uitje. Want ik weet dat er veel mensen op zoek zijn naar tips om er op uit te gaan. Dus daarom toch een kleinere blog, met linkjes waar je uitjes kan vinden. De websites, die ik zelf ook regelmatig gebruik als ik zelf op zoek ga naar een nieuw uitje. Zodat je zoektocht naar een leuk uitje voor in de vakantie hopelijk toch een stukje korter is.

!! Deze tips kan je dus gebruiken voor elk moment dat je op zoek bent naar een uitje !!

Aandacht en tijd voor elkaar is zoveel belangrijker dan de halve dag in een lange wachtrij staan. Het fijn hebben samen kan ook thuis en hoeft echt niet perse buitenhuis. Een gratis uitje kan net zo leuk zijn of misschien zelfs wel leuker dan een dagje waarbij je de helft van de dag in de wachtrij moet wachten. Geniet van elkaar, maak mooie herinneringen en maak tijd voor elkaar. Niemand heeft je morgen beloofd, niemand weet hoe je toekomst er uit ziet. Geniet nu en maak herinneringen voor later!

Door te klikken op de blauwe tekst (is namelijk een link), kom je op de website of social media account met meer informatie. 

Uitjesinnederland.com
Mijn eigen website met diverse leuke (gratis) uitjes. Voor elke provincie zijn er wel tips te vinden. Op de website vind je vooral verzamelblogs, met linkjes erin naar de genoemde uitjes.
Op mijn Facebookpagina én op mijn Instagramaccount lees je de beschrijvingen en zie je de foto’s van uitjes die wij hebben bezocht. In de vakantie zal ik ook weer foto’s en berichten plaatsen van de uitjes die we doen, deze zullen niet gelijk te lezen zijn op mijn website. Kijk dus ook vooral op mijn Facebookpagina/Instagramaccount.
In mijn Facebookgroep deel ik diverse leuke tips die ik tegenkom, maar mogen andere mensen ook uitjes delen. Een leuke groep dus om te volgen voor tips, maar waar je ook zeker zelf een vraag mag stellen bijvoorbeeld voor uitjestips in de omgeving waar je heen gaat op vakantie.
Blogs met leuke tips:
– Leuke uitjes die we zelf al eens hebben gedaan. 
– Wandelpaden en speeltuinen die rolstoelvriendelijk zijn. 

– Leuke (gratis) wandelingen met kinderen in het Noorden van Nederland. 
– Leuke uitjes voor/met tieners.
– Onze uitjes to do list. 

Jeanetblogt.nl
Jeanetblogt.nl is de website waar ik ooit mee ben begonnen met bloggen. De oudere blogs met uitjes zijn hierop ook nog terug te vinden én hier vind je ook leuke tips voor activiteiten die je thuis kan doen.
Blogs met leuke tips:

– Uitjes voor zonnige dagen. 
– Gratis uitjes in Nederland. 
– 100 activiteiten die je thuis kan doen. 
– Tips voor vakantiespullen in de auto of op vakantie.

Uitjes met jonge kinderen in de 3 provinciën.
Facebookgroep met uitjes in Groningen, Friesland en Drenthe.

Alternatieve uitjes met kinderen.
Facebookgroep met onbekende toffe plekjes.

Alternatieve vakanties met kinderen.
Facebookgroep met mooie, natuurlijke, rustige campings, huisjes en andere anders-dan-anders vakantieplekken.

Kidsproof.nl 
Website met uitjes in Nederland, elke regio heeft weer een eigen website.

Kidsproofplus.nl
Uitjes die toegankelijk zijn voor kinderen met een extra zorgvraag, beperking of handicap.

Staatsbosbeheer.nl en natuurmonumenten.
Leuke wandelpaden, uitjes, speelbossen oftewel uitjes in de natuur.

Instagrampagina’s met leuke tips:
Liefs uit het noorden. 
Ontdek je plekje
– Hier moet je zijn


Er zijn vast nog veel meer leuke websites, leuke social media accounts en groepen die leuke tips hebben voor leuke uitjes Mocht je zelf nog toevoegingen hebben, laat het dan weten in een reactie op zodat ik ze kan gaan toevoegen aan de lijst, maar deel ook gerust in mijn Facebookgroep

Op mijn website lees je meer informatie over diverse uitjes in Nederland. Kijk gerust eens verder op deze website voor meer tips voor een dagje uit.

De laatste tijd zijn er wat minder nieuwe blogs online gekomen, vanwege diverse privéredenen zal dit voorlopig ook zo blijven. Op Instagram en mijn Facebookpagina plaats ik wel regelmatig nog berichten, aangezien dat minder tijd en energie kost. De eerdere geschreven blogs die op mijn websites staan kan je altijd nog terug lezen.

De blogs schrijf ik omdat ik het erg leuk vind om anderen te mogen en kunnen inspireren. Met het schrijven en delen van mijn blogs verdien ik niets. Het zou mij erg helpen als je anderen verteld over mijn website zodat mijn website bekender maakt. Daarnaast zou je me een piepklein beetje kunnen helpen om je bestelling via bol.com te doen via de banner of door te klikken op deze link, hierdoor krijg ik een kleine commissie over jou bestelling en kan ik daar een klein gedeelte van de benzinekosten en de kosten voor de website van betalen. Een kleine moeite voor jou, voor mij een groot beloning voor mijn inzet. Alvast enorm bedankt!

Aandacht en tijd voor elkaar is zoveel belangrijker dan de halve dag in een lange wachtrij staan. Het fijn hebben samen kan ook thuis en hoeft echt niet perse buitenhuis. Een gratis uitje kan net zo leuk zijn of misschien zelfs wel leuker dan een dagje waarbij je de helft van de dag in de wachtrij moet wachten. Geniet van elkaar, maak mooie herinneringen en maak tijd voor elkaar. Niemand heeft je morgen beloofd, niemand weet hoe je toekomst er uit ziet. Geniet nu en maak herinneringen voor later!